«جوان و پوشش»
89/8/6 7:26 ع
سلام دوستان مطالبی که برایتان امروز گذاشتم مطالبیست که در کتاب هدیه نوشته ی امیر ملک محمودی و فاطمه ملکی نگاشته شده است.سعی کنید این کتاب جالب را بخرید و بخوانید من فصل هشتم این کتاب را برایتان آوردم،البته در چند قسمت چون طولانیست؛حتما بخوانید مخصوصا بانوان گرامی میهن عزیزمان ایران.
قسمت اول
الف)چرا حجاب و پوشش
شیشه ی عطر و در پوش آن:
تا زمانی که سر شیشه(عطر) بسته است، عطر داخل آن هم محفوظ خواهد بود، ولی به محض اینکه چند لحظه ای سر شیشه عطر برداشته شود، عطر داخل آن می پرد و تنها شیشه خالی بدون عطر می ماند که کسی بدان میلی ندارد.
حجاب همانن سر شیشه عطر است که بوی خوش و زیبایی و حلاوت و طراوت زنان را حفظ می کند و با برداشتن حجاب، آن زیبایی و حلاوت از بین می رود.
دیوار و سیم خاردار:
شما چرا به دور خانه هایتان دیوار می کشید؟ و گاها بر روی دیوارها سیم خاردار نصب می کنید؟اگر درهای خانه تان چوبی باشد،چرا آهنی می کنید و اگر دیوارها کوتاه باشد چرا بلند می کنید؟آیا این همه برای راحتی شماست یا برای ناراحتی؟
حجاب همچون دیوار خانه و همچون سیم خاردار است؛حال اگر دیوار خانه هایتان بلند بود و کوتاه کردید، یا سیم خاردار داشت برداشتید، یا در منزل بسته بود و باز کردید، این موجب راحتی ، آرامش و آسایش شما خواهد بود یا موجب ناآرامی؟اگر درها ، دیوارها و... برای راحتی خانه ها باشد ، حجاب هم برای راحتی و آسودگی بانوان است.
میوه ی پوست کنده:
تا میوه ای پوست بر تن دارد، مدتهای زیادی دوام خواهد داشت، ولی وقتی پوست میوه ای گرفته شد، بیش از دقایقی دوام نخواهد داشت و حتی بی احترامی به مهمان است که قبلا میوه ای مثلا (سیب) را پوست بکنند بعد در مقابل مهمان گذارند.حجاب همانند پوست میوه ایست که حافظ تازگی و سلامت میوه است و تا زمانی که زنها این (حجاب) و (عفت) را دارند ، از طراوت و زیبایی و تازگی و سلامت بهره مندند، ولی برداشتن حجاب همان و از بین رفتن سلامت و زیبایی همان.
غنچه و گل:
گل تا باز نشده است، معطر و سالم است و کسی هوس چیدن آن را نمی کند، اما وقتی که باز شد و غنچه گردید عطر خود را از دست می دهدو...؛ زن تا زمانی که در (غنچه ی حجاب) است ، هیچ کس هوس چیدن آن را نمی کند، اما همین که حجاب کنار رفت و این غنچه باز شد، آن را خواهند چید و پس از آنکه پژمرده و پرپر شد به کناری خواهند افکند.
«جوان و پوشش»
89/8/6 7:26 ع
سلام دوستان عزیز:
قسمت سوم
حجاب در آیات و روایات:
خداوند حکیم در سور ه ی نور آیه ی 30 می فرماید:
«ای پیامبر! به مومنان بگو چشم های خود را (از نگاه به نامحرمان) فروگیرند و عفاف خود را حفظ کنند؛ این برای آنان پاکیزه تر است؛ خداوند از آنچه انجام می دهند آگاه است و به زنان با ایمان بگو چشم های خود را (از نگاه هوس آلود) فروگیرند و دامان خویش را حفظ کنند و زینت خود را _ جز آن مقدار که نمایان است _ آشکار ننمایند و (اطراف) روسری های خود را بر سینه ی خود افکنند (تا گردن و سینه با آن پوشانده شود) و زینت خود را آشکار نسازند مگر برای شوهرانشان یا پدرانشان یا پسرانشان یا پسر پسرانشان یا برادرانشان یا پسر برادرانشان یا پسر خواهرانشان یا زنان هم کیششان یا بردگانشان (=کنیزانشان) یا افراد سفیه که تمایلی به زن ندارند یا کودکانی که از امور جنسی مربوط به زنان آگاه نیستند و هنگام راه رفتن پاهای خود را به زمین نزنند تا زینت پنهانشان دانسته شود ( و صدای خلخال که بر پا دارند به گوش رسد).و همگی به سوی خدا بازگردید ای مومنان، تا رستگار شوید.»
خداوند متعال در سوره ی احزاب آیه ی 59 می فرماید:
«ای پیامبر ! به همسران و دخترانت و زنان مومنان بگو:
جلباب ها (=روسری های بلند) خود را بر خویش فرو افکنند، این کار برای اینکه (از کنیزان و آلودگان) شناخته شوند و مورد آزار قرار نگیرند بهتر است (و اگر تاکنون خطا و کوتاهی از آنها سرزده،توبه کنند)خداوند آمرزنده رحیم است.»
خداوند در سوره ی احزاب آیه ی 32 خطاب به بانوان می فرماید:
«...پس به گونه ای هوس انگیز سخن نگویید که بیماردلان در شما طمع کنند و سخن شایسته بگویید.»
پیامبر اسلام (ص) درباره ی پرهیز از نگاه به نامحرم،خطاب به زنان می فرمایند:
«هر زن شوهرداری که چشمش را از نگاه به غیر شوهر و غیر محارمش پر کند، مورد غضب شدید پروردگار واقع می شود.پس اگر این چنین کند،خداوند پاداش هر عملی را که انجام داده است از بین می برد و محو می کند.» (وسایل الشیعه/ج14/ص171/ح2)
امام رضا (ع) راجع به حجاب می فرمایند:
«حرام شد نگاه به موهای زنان ...؛برای آنکه اگر موهای آنها در برابر مردان نامحرم آشکار شود،باعث تحریک و جلب خواهد شد.(و این جلب شدن مردان به زنان ) فساد و بی بند و باری را به دنبال دارد و سبب می شود که (مردم) در کارهای حرام وارد شوند.» (علل الشرایع/ج2/ص287/باب 364)
با توجه به اهمیت حجاب در قرآن کریم و کلام نورانی معصومین(ع) به این نتیجه می رسیم که حجاب در اسلام، از یک مسئله کلی تر و اساسی تر ریشه می گیرد و آن این است که اسلام می خواهد انواع التذاذهای جنسی،چه بصری و سمعی و چه نوع دیگر،فقط و فقط به محیط خانوادگی و در کادر ازدواج شرعی و قانونی اختصاص یابد و اجتماع منحصرا برای کار و فعالیت باشد.